Известие

Collapse
No announcement yet.

мнение за 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от plkochev Покажи съобщение
    Аз музика си имам 2 Пайнера 20см трилентови и 30см Пайнер и усилвател 4*100 + CD Mp3 Kenwood от старата кола-лудница.Ама тия Алфи след фейса са мн малко няма избор-защо така чупят ли се и не се внасят или са здрави и не се продават?????
    Всичко е до вноса една Алфа в германия 98 1.8 ТС струва 5000 Евро на 69 000 км реални с пълна сервизна история просто караме коли над 200 000 за тва са така Моя пасат 2 дето го продадох внос от Италия целата кола смених за 1 година излезна 4900 през март 2004 година го зех и се върза 8000 лева просто са големи дараци от италия един път стегнеш ли я проблеми няма ако я караш добре и не обираш сяка дупка де
    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Моята е такава, досега съм сменил един термостат за 130 кинта и един датчик на коляновия вал за 76 кинта. Това за "повредите", другото е един съединител за 500 кинта, но той може да мине в графа консумативи Колата си е много яка, набира като изтребител и на всичко отгоре е икономична. За 15000 км. в БГ окачването все още не се е разтропало, иначе доколкото знам то е по-скъпичко.
      Един колега по-горе пишеше, че от 5 156-ци в немското мобиле 3 били дизелови и се чудеше що ги продавали - щото повечето продадени 156-ци от тези години са дизелови и щото им е време да си вземат дизелови 159-ки
      Скачай смело и няма да съжаляваш, стига да не уцелиш някоя възкръснала след челен удар "кукла" или вече да е на 600 000 км., щото горе-долу тогава са за смяна на турбина.
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

мда дизела изглежда по-добър на 156,обаче сичко си е до кола...как попаднеш аз мойта я купих за 10к преди 3 години и половина и до сега ми е стъпила на 18к и нещо като броя и последния ремонт по моя вина (без масло) ако си купуваш алфа 156 какъвто и да е двигател си задели след покупката поне едно 2000лв ,че незнаеш до близкия месец (недай си Боже) може да се почне с хленченето на хубавицата
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD '99

Comment

Working...
        X